• Sikker betaling

  • Gratis luksus ryggstøtte ved kjøp over 600 kr.

  • Garanti for levering

Om oss

Hos MinHoldning betyr det mye for oss at kundene vet hvem de handler hos. Vi går inn for gjennomsiktighet – bare fordi man handler på nettet, så har man som kunde selvfølgelig også rett til å vite presist hvem man handler hos. Her gir vi deg en oversikt over alt fra hvem du prater med på telefon til hvem som pakker bestillingen din.

MinHoldning er startet ut fra en filosofi om å skape en holdningskorrigerende t-skjorte til en fornuftig pris – ut fra den filosofien gikk vi i gang med å lete etter nøyaktig de t-skjortene vi skulle selge. Vi har siden gjort små endringer, både på design og funksjon, slik at t-skjortene er akkurat som vi vil ha dem.

Vi tror på at holdningskorrigerende T-skjorter skal være en helt naturlig del av alles garderobe. Spesielt i disse tider hvor vi ofte ser inn i en skjerm og bøyer nakken. Aldri før har vårt samfunn vært så plaget av sykdommer på grunn av rygg- og nakkeproblemer. Det må vi gjøre noe med! Nå!

Hos MinHoldning har du alltid 14-dagers returrett, dessuten har vi en lengre frist for når du har mulighet for å bytte størrelser og farger. Det gjør vi for å gi kundene våre de beste mulighetene når de handler hos oss.

MinHoldning startet opprinnelig i Danmark i Skandinavia. Men vi har nå raskt spredd oss til mer enn 13 land i Europa. Der vi i alle land opererer lokalt.
Vi gjør dette for å være så nært som mulig på våre kunder, både i forhold til å gi god kundeservice, men selvfølgelig også for praktisk å kunne tilby de raskeste leveringsmetodene med lokale fraktfirmaer.

Vi håper du blir fornøyd med din nye holdningskorrigerende T-skjorte. Hittil har vi mer enn 250.000 kunder hos MinHoldning, som daglig benytter vår T-skjorte, både på jobb og i fritiden.
Det gjør oss faktisk ganske stolte.

Med vennlig hilsen,

Hele teamet bak MinHoldning